måndag 19 mars 2012

En liten uppdatering.

Tyckte att det var dags att visa lite livstecken. Det var ju läge sen jag skrev sist.
Det händer inte så mycket än, så jag har inte så mycket att blogga om. Blir mer när vi flyttat in i lägenheten, då jag kan lägga upp lite recept osv. Det dröjer nog inte så länge till innan vi kan flytta in. Längtar!!
Det har varit lite osäkert hur vi skulle få internet, eftersom de flesta bolag är fulla. Men nu har vi iallafall fått veta att vi kan få 8 mbt från Boxer, som vi ska ha tv från. Toppen!! Känns säkrare att ta dom än att välja ett pyttelitet bolag som man aldrig hört talats om. Boxer känns mer säkert.
Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite. Har grävt fram en gammal Polluxbok som jag köpte när jag var i Mora förra månaden. Jag och Emelie var ju in i lite olika second hand butiker och där hittade jag en massa bra böcker, men köpte bara  av alla jag fastnade för. Trots att de bara kostar nån krona st blir det lätt väldigt dyrt när man tar för många.. 
Nu läser jag Drömmen om Sesam av Martina Eberhardt. Riktigt bra! Härlig och lättsam, precis som de ska vara från Pollux.
Har hur många böcker som helst men de flesta får vara hos mamma eftersom de inte får plats i bara en bokhylla, men jag funderar på om vi kanske ska göra ett litet minibibliotek i lägenheten. Svärsyster gav mig ett toppentips om hur vi kunde göra. Problemet är bara att där det är som bäst att ha bibliotek är där jag planerat att ha allt smink osv. Men undebara älsklingen sa att jag gärna får ha allt smink och sånt i sovrummet och ha en liten sminkhörna där med, så det lutar mot att det blir ett "bibliotek". Skulle ju bara underbart att ha alla böcker på samma ställe!


Dagens låt får bli Smile med Avril Lavigne. Jag har inte lyssnat på hennes låtar på evigheter, men när jag hörde denhär låten blev jag riktigt glad! Det är en typisk låt som jag gillar, glad, possitiv och romantisk!!


Och när jag ändå är inne på romantiska låtar så måste jag ju dela med mig av en låt jag hittade av Plain White T's. Den heter 1,2,3,4 och är sååååååå underbar och mysig!!! Lyssna och njut! Går det att bli annat än lycklig av den!!


Tipsa gärna om fler mysiga "gladlåtar"! Älskar låtar man blir glad av, och det finns många av dom!!

2 kommentarer:

  1. Härligt att kunna ha ett eget litet bibliotek och en egen sminkhörna också för den delen. :D Jag har några gamla Polluxböcker här hemma som bara ligger och skräpar på vinden just nu eftersom jag läst dem flera gånger redan. Kan ta med dem till dig nästa gång så kan du få lite mer böcker till biblioteket. :)

    sv: Man ska lyssna på den musik man tycker om helt enkelt och skita i vad andra tycker om det. :) Samma sak med kläder, smink eller vad det nu kan vara.

    Tack så jättemycket för dina snälla ord. Jag har funderat några gånger på att ta upp skrivandet igen. Skrev mycket förr men har liksom tappat det. :) Kanske ska börja igen och se om det leder till något. :)

    Det låter verkligen kul att göra lite annorlunda sminkningar. Jag har faktiskt inte tänkt på att de har billiga ögonskuggor på Ica Maxi alls. Svart och lila brukar faktiskt vara svårt så toppen om de är bra också. :D Måste jag genast kolla när jag är där nästa gång. :D

    Haha, ja jag sitter också mycket på Youtube, fast jag brukar inte prenumerera. Istället har jag listor jag lägger till mina favoritvideos i. Har en lista som heter "Inspiration" där jag samlar allt om nageldesigner och smink. :) Haha och självklart videos om hur man syr egna kläder jag också. Haha :D

    Haha, ja det vore inte fel att flytta uppåt faktiskt. :) Jag och Jonne har konstaterat att vi mellanlandar i Värnamo tills vidare och sen får vi se. Ska se vad han känner om att flytta till Dalarna. :)

    Oj, 100 kr för lite klistermärken låter otroligt dyrt! :/ Egentligen är det inte dekorerna i sig som avgör om de sitter kvar utan huvudsaken är ett bra topplack som håller allt kvar. :) Haha, ja jag tycker du ska samla på dig de där nitarna. Jag hittade ett par jeans häromdagen som jag aldrig använder som hade strass på bakfickan. Plockade bort dem med pincett och sparade i en burk. :D Egentligen kan man fästa vad som helst på naglarna om man har lite lösnagel-lim eller ett topplack. :)

    Ja, det finns verkligen nackdelar med alla typer av frisyrer, men det gäller ju egentligen att hitta det man trivs i. Jag gillar att ha mitt uppklippt och inte för långt eller för kort och nuförtiden MÅSTE jag ha snedlugg! Det är ricinolja som man kan ta i håret. Och jag har läst både negativa och positiva kommentarer om det. För vissa funkar det och håret växer galet fort, för andra har det inte funkat alls och de har fått mjäll och sånt! :/ Men man kan ju testa en gång och se vad som händer, bara testa på en liten bit först kanske.. :)

    Ja, det har jag med hört, att många kaniner kan vara helt förstenade av skräck om de blir upplyfta eller pillade med för mycket. Jag såg ju på min kanin att han var totalt överlycklig när han fick vara ute och springa, och det var inte alls samma beteende om man försökte gosa med honom. Det är tråkigt med människor som iallafall inte ens behagar att läsa på innan de skaffar sig djur. Speciellt när man har tillgång till så mycket gratis information på nätet.

    Det är jättesmart med gratis påsar. Även om man är noggrann och plockar upp efter hunden kan det ju hända att man glömt ta med sig påse eller att man bara tog med sig en och så bajsar hunden två gånger. Sånt händer och fanns det gratis påsar överallt skulle nog problemet bli mycket mindre

    SvaraRadera
  2. Lycka till med flytten nu!! =)

    SvaraRadera