måndag 27 februari 2012

Dagens myslåt

Det är fortfarande jättedålig uppdatering här på bloggen, som ni märker. Men jag har verkligen noll enegri i kroppen. Det blev inte ens en tur till stallet för mig idag, och då är det illa! Jag hoppas bara att jag är bättre i morgon så jag kan rida på onsdag..
I morgon ska jag iallafall hämta älsklingen från lanet i Leksand. Det är lika kul varje gång man pratar med honom när han är på lan eller grabbkvällar eller liknande. Han är alltid så glad och uppspelt, och när han är glad smittas han! Men jag saknar honom varje sekund, ända från när han säger hejdå tills jag får krama på honom igen. Det är nackdelen med kärlek, att man blir så beroende. Mitt lyckopiller. Dessutom ska vi äta på MittI i Leksand, som är ett gatukök som har börjat med nån typ av kycklingrulle som lät jättegod, med mos, kyckling, sallad och curry, om jag förstår det rätt. Tydligen jättestor men kostar bara 60 spänn. Ska bli spännande att testa!

Nu ska jag bara försöka bli piggare, har legat med migrän större delen av dagen. Inte kul alls.. Men jag hoppas verkligen att det är bättre i morgon. Har varit så frusen hela dagen och hela natten med för den delen. Drog upp elementet en bra bit igår och sov ändå med dubbla täcken. Känner mig frusen ända in i märgen. Inte ett dugg skönt ska jag säga er! Har verkligen inte lust med nått när jag mår så här, orkar inte ens spela sims, trots att jag är jättesugen på det, men blir trött bara av tanken på att starta spelet.

Så det blir att titta på nån serie på Youtube och bara slappa tills jag somnar typ. Har börjat kika lite på Lizzie Mcguire, hittade några säsonger så jag har börjat se helt från början. Hittade även en av mina gamla favoritserier från när jag gick i högstadiet, Braceface! Den är jättekul! Rekommenderar er verkligen att se nån av dessa serier om ni är sugna på nått lättsamt och roligt. Är visserligen för barn, men skit samma. Man är barnslig om man inte vågar vara barnslig!

Dagens låt blir Whit Ur Love av Cher Lloyd ft. Mike Posner. En jättemysig gladlåt!

1 kommentar:

  1. Stackars dig som är sjuk! Det är aldrig roligt, och migrän... hu. Jag röstar för Ben&Jerry's eller en kopp té. Eller både och. Många kramar, och krya på dig!

    SvaraRadera