söndag 12 februari 2012

Duktiga jag!

Idag är en sånhär duktig dag. Det är molnfritt på himlen, varmt och soligt. Perfekt väder att vara ute i. Jag klarar inte av för stark sol, men idag är det perfekt!
Hjälpte svärmor att skotta lite på gården och bära in lite ved.
Sedan tog jag och svärmors ena hund Sumo en härlig promenad i skogen. Vägen var perfekt tack vare alla skotrar och några enstaka bilar som åkt där under vintern.
Jag lät Sumo springa lös och leka av sig samtidigt som vi tränade på inkallning. Det gick super!
Vi var nog ute i nästan en timme, men minst 40 min. Dumt att jag inte tog tid. Men varm blev jag iallafall. Upp och nerför backar på en vintervägar med en varm jacka är bra träning det!
Blir det lika fint väder i morgon blir det nog en till tur innan jag ska till stallet. Får ju rida och sköta Ove måndag, onsdag och fredag!

1 kommentar:

  1. Sv: Ja jag känner igen mig i allt det du skriver! :)Jag och Janne har varit tillsammans i 1,5 år, och för varje dag så blir jag bara mer och mer kär i han :) Vi har haft riktigt stora bråk, men vi skulle aldrig lämna varandra ändå. jag älskar han så himla mycket, och han älskar mig. (han säger det iaf varje dag) Men jag är så lycklig över att jag har min älskade Janne! :)

    SvaraRadera