tisdag 14 februari 2012

En underbart kärleksdag!!

Har varit vaken sen halv nio. Försökte somna om, men vid nio gav jag upp. Vad kul att jag blivit så morgonpigg!!! Det har jag aldrig varit förr.

Idag är det en riktig underbar kärleksdag. Förutom att det är Alla Hjärtans dag så är det dessutom min och min kärleks ettårsdag!
För exakt ett år sedan bestämde vi att det räckte med dejtande, vi kände att vi två hörde ihop och bestämde att vi skulle bli tillsammans.
Och kärleken är minst lika stark som för ett år sedan!


Dagens planer är att åka till Falun och äta på Falu Stekhus. Vi har beställt Biomenyn, då ingår 2-rättersmeny + biobiljetter, popcorn och dricka! Bion blir Hamilton!
Det blir som våran första dejt, middag och bio. Men då var det pizza och filmen Devil.
Vi tänkte åka in till Borlänge först och kika lite också. Ska köpa tapeter åt svärsyster och parfym och svärmor på Rusta. Dessutom har jag hittat en bra present åt mamma som fyller år om en månad! :D

Men innan vi åker tänkte jag ta en promenad med nån vovve. Antingen Sumo eller "valpen" Tanja. Kanske båda två, det beror på när vi ska åka. Vi har inte bord förens 19.30


Vad ska ni göra idag?

4 kommentarer:

 1. sv;toppen följer dig också nu!
  puss!

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja idag så mår jag bättre. Halsen är väl lite sådär men annars så är det bara bra :) Det är väl värre med Janne. Men han är hemma och vilar idag. Så hoppas jag att han är frisk till min födelsedag :)

  Ja jag såg i min kalender att det var ove, så då passade jag på att säga det :)

  SvaraRadera
 3. Men vad härligt. Hoppas ni får en underbar kväll! =)

  SvaraRadera