torsdag 16 februari 2012

Hejsan Hoppsan!

Det har inte blivit någon städning än.
Men jag håller ialla fall på med maten! Det blir kotletter i sås med potatis, pressad potatis för min del, det är hur gott som helst! Speciellt med lite smör i. Det blir mums!!

3 kommentarer:

 1. Det där lät inte helt fel. :) Själv blir det tacos idag igen. :)

  sv: Chokladbollar är utmärkt tröstmat. Jag satt och surade under en filt och åt smet rakt ur bunken med sked. :D Haha, men det hjälpte.

  Det är ju roligt när man verkligen kan ge någon något som de inte alls förväntade sig. :) Wii är ju jättekul också. :)

  Det är galet att folk värderar varandre beroende på om man har ett förhållande eller inte. Och om man måste vara gift och ha barn innan man är 30 så har jag inte lång tid på mig. Haha, snacka om panik. Nej tack jag väntar hellre. :) Det är ju tyvärr många par som skiljer sig nästan direkt för att de hetsar sitt förhållande.

  Håller med dig. Det borde vara viktigt att påpeka för både barn och föräldrar vilket jobb det är att ha häst. Det handlar ju inte bara om att kunna rida och tyvärr är teorilektionerna alldeles för dåliga på många ridskolor. När jag red i Värnamo hade vi ingen teori alls. :( Ska man köpa häst så måste man titta på många olika hästar och framförallt utgå från vad man själv klarar av.

  Haha, jag är ju bara till hälften skandinav men jag antar att jag fick håret från mammas sida. xD Haha.

  SvaraRadera
 2. Sv: hon är ju helt galet knäpp :P
  hur är det med dig?

  SvaraRadera
 3. Du borde lägga in mer bilder! :D

  SvaraRadera