onsdag 8 februari 2012

Hemmagjord varm choklad och mys

Idag är älsklingen hemma. Han fick så otroligt ont i ryggen igår och var inte så mycket bättre idag. Hoppas det inte är någon influensa på gång. Så därför gjorde jag rostat bröd och varm choklad med lite kanel i (ville vara lite crazy och testa något nytt!).
Så nu sitter vi här och myser tillsammans.
Senare ska jag fortsätta att söka jobb, för jag vill helst få tag i ett annat jobb, något som inte innebär en massa stillasittande i en bil, för då får jag bara problem med ryggen. Känner fortfarande av ryggen efter resan till borlänge igår. Så jag är lite orolig för hur det ska gå med jobbet eftersom jag kommer åka mycket mellan olika personer. Kom förresten på att jag måste ställa på min bil nu om jag ska kunna jobba. Vi behöver ju två bilar igen, speciellt eftersom det inte går några bussar härifrån. Ännu en anledning till att vi behöver flytta..
Ska se om jag inte kan få något städjobb eller nått istället för dethär. Det är visserligen väldigt tungt att städa också, men det ser ialla fall inte lika illa ut som om man skulle försöka sälja en dammsugare när man inte kan räta på ryggen..
Så nu ska jag skriva in mig på Manpower och alla liknande ställen. Sen ska jag träna!

3 kommentarer:

 1. Det är inte lätt detta med jobb.. Det är svårt att få tag på något. Jag som sitter ner hela tiden när jag pluggar. Sitter ju framför datorn. Och sen när jag ska jobba så sitter jag också framför datorn. Det är faktiskt lite drygt kan jag säga..
  Men sen så får jag ju inte stressa så att jobba i en restaurang är inte någon idé... Hoppas att du hittar ett jobb :)

  SvaraRadera
 2. Kul att du är med och tävlar :D
  Allt bra? :)

  SvaraRadera
 3. Mumma, vad gott med varm choklad! Kanel borde vara en höjdare i varm choklad. :) Hoppas att Niclas blir bättre i ryggen och att det inte är någon influensa. Har för mig att man ska äta svartpepparkorn för att undvika att bli sjuk, men vet inte hur bra det egentligen är. :P

  sv: Jag har ju mina spadagar på torsdagar så man känner sig fräsch inför helgen. :) Men jag kör min nagel-dag på tisdagar eller onsdagar för det mesta. :)Ibland gör det ju inget om man missar och tar en annan dag. :)

  Det låter inte alls som ett bra jobb om du inte kan sitta i en bil länge. Jag har också samma problem. 2 timmar i bil är för länge. Då får jag med ont i ryggen. Men klarar du av att göra ryggövningar? Kanske skulle hjälpa lite om du stärkte ryggmusklerna så att de håller sig uppe av sig självt. :/

  Håller med dig. Det är många här i Hillerstorp jag känner som fått barn när de är 22-23 och de har det inte alls bra ställt, och de lämnar barnen hos sina egna föräldrar för att få fortsätta festa. Sen klagar de för att de inte hinner med allt de vill göra. Det är lite sorgligt för barnens skull. :/ Sen har jag en tjej som brukade hjälpa mig i stallet en del. Hon fyllde 18 nu i höstas och fick barn någon vecka efteråt, men hon är en supermamma! Hon tar hand om honom och tycker det är underbart och föredrar att vara hemma istället för att festa. Vissa klarar av det medan andra borde väntat.

  SvaraRadera