måndag 13 februari 2012

Leka?

Saffran är leksjuk.

2 kommentarer:

 1. SÖÖÖT!! Guuulll..
  SV: Men åh, tack :DD

  SvaraRadera
 2. Vilken gullig hund! :D Och hästen var minst lika söt! Härligt att du kan rida igen. :)

  sv: Haha jo jag saknar också mina hundar även om de var ganska fula ibland.... eller ganska ofta. :)

  Te med honung i är underbart om man är sjuk. Jag har ju lekt sjuksköterska i helgen och gett Jonne massor av te med honung i så han ska bli bättre. Chips är kanske inte jättebra om man är sjuk, men det är mer.. tröstmat. :)

  Egentligen är det konstigt att inte fler hästägare tänker på sina hästar mer som hundar. Man tränar ju hundar för att få ett samband och för tillit. Då får man också en trogen hund som man själv kan lita på. Samma sak med hästar. Ja, visst är det konstigt hur ridskolor väljer ut hästar. Ridskolan jag jobbade på hanterade inte sånt alls bra. När jag kom så hade de en shettis som sparkade mot ridlärarna när de försökte hjälpa ryttarna. Jag övertalade dem att byta ut honom och då skaffade de en liten welsh mountain som var jättebra! Dockan tog jag som min egen eftersom ingen vågade rida henne och hon trivdes inte alls. Då skaffade de en sur gammal märr som var galet kittlig och alldeles för dominant. Där fick jag också se till att de bytte. Det verkar som att de inte alls kollade upp vilka hästar de lånade... :( Det finns ju trots allt fler hästar som Molly som faktiskt skulle trivas utmärkt på ridskola. Problemet är ju pengarna. Folk lånar inte gärna ut bra hästar hur som helst och ridskolan hade inte råd att köpa hästar då.

  Det finns ju en massa trick och riktigt enkla saker man kan göra på naglarna. :) Ska se om jag kan författa ett inlägg på bloggen någon gång om lättare nail art. :) Sök på youtube på "nail water marbling". Där målar du inte utan gör ett marmorerat mönster med nagellack i en vattenskål. kladdigt men väldigt häftigt! Jag brukar också kladda till mina naglar när jag blir otålig. Det gäller att ha tiden och att verkligen kunna sitta stilla medan nagellacket torkar. :P

  Håller tummarna för att ni får lägenheten med en hel trädgård. Då kan man ju plantera allt möjligt! Masa grönsaker och bär! :D

  Jag kan bli jättearg när folk påstår att man är korkad bara för att man inte kan räkna så bra. Intelligens innebär så otroligt mycket mer än att kunna läsa eller att lära sig matte. Det handlar ju lika mycket om logik och förståelse och att kunna förstå att andra är olika. Det är så dumt med fördomar för man kan verkligen missa en underbar person om man har fördomar.

  Hoppas du haft en skön helg!

  SvaraRadera