torsdag 16 februari 2012

Nu får det vara nog!

Varför sitta uppe när jag är trött?
Helt onödigt när jag ändå inte har något vettigt att skriva om!
Så nu kryper jag ner i sängen och säger god natt!
Hörs i morgon!! :D
Hoppas det blir såhär fint i morgon!

3 kommentarer:

 1. sv: jag tyckte filmen va bra faktiskt! Lite förutsägbar men ibland kan det va skönt med såna filmer! :)

  SvaraRadera
 2. Haha, man vill ju inte gå och lägga sig ifall man missar något roligt. :D

  svar: Jo, tacos är gott, men samtidigt har jag tröttnat lite på vanliga tacos. Tycker nästan det är godare om man tar tacofärs och blandar ner det i en krämig potatisgratäng, eller gör tacotårta. :) Eller tacolasagne. :D Haha. Jag hittade förresten världens enklaste recept på den där laxpastan. http://www.icakuriren.se/mat-dryck/recept/gr%C3%A4ddig-pasta-med-lax-och-spenat/ Fast de använder risformad pasta, jag brukar ta tagliatelle. :)

  Har du köpt Wii Fit? För det är jättekul och speciellt om man gillar att träna. Finns en del där man ska låtsas som att man rockar rockring, och det är galet jobbigt!!!

  Ja jag har också märkt att det plötsligt blivit "populärt" att vara otrogen. Läste på någon sida att det är en tjej som skrivit en bok om hur man kan vara otrogen och komma undan med det! Fattar inte hur man kan uppmuntra folk att vara otrogna?! Jo visst det kanske är spännande för den som är otrogen, men den andra partnern då? Man uppmuntrar folk att bedra, ljuga och i slutändan såra någon fullständigt. man kan ju undra hur människorna bakom sajten skulle känna om någon var otrogen mot dem? De skulle ju knappast kunna klaga...

  Ja, det skulle vara underbart att starta någon ridverksamhet där man satsar på ALLT som har med hästar att göra. Jag vet tyvärr inte hur mycket man får styra som ridlärare. På GARK där jag jobbade hade de inhyrda ridlärare, olika för varje dag och de sa inte till om något. Där var det en styrelse som bestämde allt (och styrelsen var föräldrar till tävlingsryttare så gissa vilka som gynnades). Vill man bestämma får man nog bli ridskolechef. Jag tycker det är väldigt bra att lära barnen säkerhet. Och att även bjuda in föräldrarna till en lektion i säkerhet så de vet varför det är viktigt med rätt storlek på hjälmar, varför man måste ha specifika skor osv... Det är ju på tok för många föräldrar som låter barnen rida i på tok för stora hjälmar och typ gympaskor bara för att det är billigt. Ja, jag har nästan lärt mig mer om hästar genom att läsa böcker än jag någonsin har genom ridskola. Det är rätt tragiskt egentligen.

  SvaraRadera
 3. SVAR: Tack så mycket :) Glad jag blir!

  SvaraRadera