måndag 6 februari 2012

Snart!

Snart ska jag åka och hämta min älskling! Först ska jag till hans morbror och rasta hans hund eftersom han jobbar till nio. Då år jag passa på att kika lite mer i den fina fina lägenheten!!!

2 kommentarer:

 1. Jag förstår verkligen dina arga inlägg om soc och arbetsförmedlingen. Man blir ju behandlad som en kriminell snarare än som en som behöver hjälp att hitta ett jobb. Dessutom tycker inte jag att arbetsförmedlingen gör något. Man måste vara inskriven där för att få pengar, annars hade jag nog skitit i dem totalt!

  svar: CSN kan vara lite lurigt eftersom de kör kvartal. Man kan få månadsräkningar och sen kan man få nedsatt avbetalning om man är arbetslös eller har "särskilda skäl" som man får ansöka om. Men ja 1700 i kvartalet är ganska mycket.

  Har man eget stall är det ju inte like jobbigt att ta morgonpass eftersom man i stort sett bara kan springa ut medans teet står och drar. :) JAg förstår att du har abstinens. Det lider jag av jättemycket nu! xD Haha. Ska se hur mycket det kostar att vara med på månskensritten som de har nu i mars utanför Hillerstorp. Rida Haflinger mitt i natten. :)

  Jo, drömmar brukar ju vara tankar och sånt som ligger och gnager en, och att man bearbetar sina känslor under natten. Jag har också en bok om drömtydning här hemma men den tycker jag inte är så bra. Varken våg, tsunami eller flodvåg finns med, och om jag kollar hav (upprört hav) så står det oro i familjen. på flygplan står det möjlighet till vinst. Den försöker mer tyda drömmarna som ett sätt att se in i framtiden och det tror jag ju inte riktigt på. :P Men jo, din mamma har en vettigare teori.

  Haha, vad kul att du också minns Lukas. :D Haha, den målarställningen var våran "häst" i många år. :D Tror det var därför pappa inte slängde den på så många år också. :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Gla ja blev av snabbt svar! :))
  Mjo de e så här att ja kolla upp de du tipsa om å me risk för å verka korkad sååååå va de som rena grekiskan för mif >.<.
  Finns de nån möjlighet att du om du har trist nån kväll eller dag har lust å hjälpa mig påta ihop en sida?? Vill å ha kort högst upp på mig, karln min å barnen å sen nån fin vers å så en riktig häftig bakgrund.
  Vill du ha en slant för de så absolut. =) Min blogg e min avstjälpningsplats when life goes up and down =).
  Kram

  SvaraRadera