fredag 27 januari 2012

Filmkväll!!

Nyss hemkommen från en härlig filmkväll hos min killes syster och hennes kille. Har haft det helt underbart!
Först åkte vi och köpte lite lösviktsgodis (som vi åt typ 3 godisar av...) och en påse bananchips och jag fick min efterlängtade vaselin!! Det finns inget som hjälper så bra mot torra läppar som det!! Har inte använt det förr, men i år blev jag trött på mina ständigt torra och spruckna läppar så jag lånade av mamma, men fick inte med mig nått till Rättvik. Tror jag skulle blivit galen om jag behövt gå en dag till med mina sandpappersläppar, nu när jag vant mig vid att ha mjuka och ospruckna läppar! Men nu sitter jag här med ett tjockt lager vaselin på läpparna och känner hur de riktigt suger åt sig och blir mjuka igen!
Vi var in på Statoil en sväng också och hyrde film, det blev Zookeeper. Den var faktiskt riktigt bra. Inte så kul som jag trodde, men den var härlig. En bra mysfilm.
Vi blev bjudna på ugnsrostade rotfrukter med kyckling och getost, som man ringlade över honung på. Underbart gott! Det är nog en av mina favoriträtter!
Eftersom det var så mysigt och vi har så mycket godis kvar bestämde vi att vi skulle ha en filmkväll i morgon med. Men då tar vi nog en av våra egna filmer. Vi har ju en hel del att välja på.

Nu ska jag surfa runt lite innan det är sovdags. Ska försöka lägga mig innan två, men risken är stor att det inte blir så. Varför ska tiden alltid gå så fort? Tycker inte jag hinner med nått, ändå kan det gå flera timmar när jag tror det gått 30 min.

Hoppas ni haft en underbar fredag med lite härligt fredagsmys!!

2 kommentarer:

 1. Sv Men det låter ju underbart =) I helgen blir det träna för min del o kanske dra in till stan en sväng till leklandet där :) Vad ska du göra?

  SvaraRadera
 2. WOOOOOOPS!
  Jag har hittat sidan där man kan tjäna pengar utan att de drar skatt :D
  Själv ska jag få 4710kr om 3 dagar eftersom pengarna skickas den 31a till ens bankkonto.
  Ingen annan har skrivit om detta och du kan ju ana varför?

  SvaraRadera