torsdag 26 januari 2012

God morgon alla bloggare och läsare!!

Hoppas ni sovit gott!
Min älskling åkte precis iväg till Borlänge med en kompis för lite grabb-häng eller vad man ska kalla det. Själv tänkte jag nog sova en timme till. Det blev jävligt sent igår, som det lätt kan bli när man vet att man är ledig ett par dagar. Sedan tänkte jag städa lite på rummet, för det var alldeles för länge sen vi städade här.
Och så får jag inte glömma påminna min älskling om att köpa ögonfransvårdsmedel eller vad det nu heter. Och nagelolja!! Så ska jag ha lite mer spa tänkte jag.
Vad ska ni göra idag?
Kramis på er!!

2 kommentarer:

 1. Oj, är det så? Jag tycker nästan alltid att byxor är för långa hahaha.. Jag kanske har onormalt korta ben då? :D

  SvaraRadera
 2. Hihi, hade jag bett min kille köpa ögonfransserum och nagelolja hade han inte fattat ett smack. :D Haha. Vilken nagelolja köper du? Jag har en jättegammal här hemma som jag inte alls tycker fungerar. Jag har hört att Depends ska vara bra dock. Jag vet faktiskt inte varför naglarna blir som de blir. Vita prickar brukar ju bero på att man fått ett slag eller så på nageln. Men man kan få dåliga naglar om man har brist på vissa mineraler. Jag har dock märkt att mina naglar blir jättedåliga när det är kallt ute, och även när jag jobbar eftersom all pappershantering torkar ut händerna totalt! Men testa nagelolja ändå. Det hjälper ju mot torra nagelband om inte annat. :) Sen finns det genomskinliga nagellack som ska innehålla en massa mineraler och annat.

  svar: Tack så mycket! :D Jag blev inte jättenöjd med naglarna, men det är ju sånt man får träna på. :) Det värsta är att försöka måla med vänster hand. Haha.

  Det känns redan bra i knäna faktiskt och övningarna tar bara 5 minuter. :D Jag skadade knäna i en mopedolycka för typ 10 år sen tror jag. Jag har liksom bara ignorerat det fram tills nu eftersom jag egentligen inte har jättestora problem med dem. :)

  Teet köpte jag på Village när jag var i Växjö. Fast det är dyrt. 49 kronor för en påse. Jag köpte Kanelbulle-te också. :D Det var mycket godare. Men kolla in hemsidan Cerrys.se. De har en massa roliga teer och de kostar bara 29 kronor. Fast det är lite krångligt att hitta till själva webshopen... här är adressen: http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=4791

  Kramar!

  SvaraRadera