tisdag 31 januari 2012

God morgon god morgon!! :D

Hoppas ni alla sovit gott!!
Jag har sovit som en prinsessa! Älsklingen ville inte ha sin ena kudde så jag packade ihop 4 kuddar i min lilla säng! Det blev trångt, men tillslut fick jag till det som jag ville ha det! Och när jag vaknade kl 8 i morse kände jag att jag absolut inte ville lämna min mysiga säng. Så jag snoozade till halv tio istället! Haha jag är expert på att snooza!
Nu har jag ätit frukost och min kärlek har åkt iväg till arbetsförmedlingen. Han blev tvungen att prata med en psykolog eller vad det nu är, bara för att han sa att han tar vilket jobb som helst! Visst är arbetsförnedringen kul?! Ena stunden klagar de på att ungdommar är för kräsna, men om man kommer dit och kan ta vilket jobb som helst, ja då ska man tydligen till psykolog!
Visserligen är det ju bra att han får veta vad han vill jobba med, men samtidigt, om man bara vill ha ett enkelt jobb med hyfsad lön så vi slipper soc så borde de väl kunna luska fram nått tycker jag. Om man ändå ska göra allt själv så är arbetsförmedlingen ganska onödig.
Men de hjälper ialla fall till lite med försäkringskassan och det är faktiskt otroligt bra!

3 kommentarer:

  1. Dem hjälper väl knappast något? Jag har alltid fixat alla mina jobb utan dem..

    SvaraRadera
  2. Det finns inget godare än Ben & Jerry´s :) Synd bara att dem är så dyra, så det blir inte så ofta man äter dem :) Men nu när jag är sjuk så köpte jag än för det tyckte jag att jag var värd :)

    SvaraRadera
  3. SV: Haha ja, det är nog väldigt effektivt - OM man går mer än en gång! Ska verkligen försöka komma igång nu & bli lite biffigare ;D

    SvaraRadera