söndag 19 februari 2012

Blogginsperation!

Ibland är det så svårt att veta vad jag ska blogga om. Jag försöker liksom hitta min grej. Visst, bloggen kommer alltid handla om allt möjligt, jag gillar inte begränsningar, men jag vill hitta ett ämne som är mer generellt för bloggen än bara "Allmänt". Det finns så mycket jag tycker om som tex hästar, hundar, fotografering, musik, film, smink, kläder och så otroligt mycket mer. Men jag tycker det är svårt att välja ett av ämnena för att ha som en slags röd tråd genom hela bloggen.
Jag älskar att blogga, men jag ändrar mig så otroligt snabb så om jag en dag vill skriva om hästar så kan jag nästa dag vilja skriva om elefanter. Inte riktigt elefanter kanske, men ni fattar vad jag menar.

Är det någon mer som har samma problem som mig?
Vad vill ni läsa om?
Är det viktigt att ha en speciell "kategori"?

En sak jag kom på att jag vill göra mer inlägg om visserligen är just smink. Jag tycker det är jättekul att sminka mig, inte för att jag gör det varje dag, långt ifrån, men jag skulle nog göra det oftare om jag kan visa upp det i bloggen för er läsare. Det är ju inte kul att sminka sig om ingen ser, men om jag tar kort och lägger ut i ett inlägg blir det ju mycket roligare! :D
Skulle ni vara intresserade av fler sminkbilder?
Jag skulle gärna vilja göra snygga nageldekorationer också, men jag måste få ihop pengar till nagellack först då. Men smink har jag ju endel av så det kan jag iallafall börja med.Matlagning och bakning är ju en stor passion också, men det kommer in mer i bloggen när älsklingen och jag har flyttat. Jag har massor av olika slags recept som jag vill dela med mig av, men jag vill kunna visa bilder av slutresultatet också. Så det får bli lite mer matlagning när vi flyttat, så ska jag laga mat och fota massor! :D

Just nu får iallafall temat vara gamla modellbilder. Det var några år sedan nu. Och kilon! Så det peppar mig att fortsätta kämpa för att komma ner till en mer hälsosam vikt igen!


2 kommentarer:

  1. sv: ja eller hur :)
    jag har inte gjort så mkt :O dudå?:D

    SvaraRadera
  2. Smink och recept låter kul, det tycker jag är intressant! =) Fin modellbild!

    SvaraRadera