tisdag 7 februari 2012

Dagen idag.

Idag har jag varit på arbetsintervju.
Det var hos ett företag som säljer nån typ av alltiallo dammsugare. Det är dammsugare, mopp, kemtvätt, luftrenare, luftåterfuktare och en massa andra saker i ett. En sorts dammsugare som går på vatten och har livstids garanti osv. Verkar bra!
Jobbet jag hade sökt var typ säljare. Man åker hem till olika personer som pratat med en telefonförsäljare och bokat in en tid för en demonstration som jag ska göra i så fall. Får reda på tisdag om jag fått jobbet och dagen efter måste jag till Västerås för internutbildning.

Känns inte så lockande, men det är ju pengar ialla fall. Men jag ska fortsätta leta eter flera jobb. Men det svåra är att jag vet inte vad jag klarar av med ryggen och lederna. Vet inte om jag klarar detta heller. Men det är väl lika bra att prova kanske. Det är ialla all bara 2 veckors uppsägningstid.

Vi får se hur det blir.
Ialla fall så struntade jag och min älskling i allt vad nyttigheter är och köpte en massa godis nu. Har varit så otroligt trött de senaste dagarna och humöret har varit i botten så jag behöver lite godis nu. Fel tänk, jag vet. Men jag gör det medvetet ialla fall. Och jag äter inte så mycket åtminstone. Men lite behöver jag nu. Orkar inte vara i en svacka med PMS och allt och samtidigt vara nyttig. Men ska satsa på att vara duktig i morgon igen! :D

6 kommentarer:

 1. Vet hur jag själv är väldigt nyfiken på vilka som gömmer sig bakom siffrorna på statistiken så jag lämnar ett litet tassavtryck när jag kikar förbi din blogg :)

  SvaraRadera
 2. Godis behövs också!!

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Ibland är det OK att unna sig. Hoppas du får jobbet även om du kanske inte är så sugen! Man får bra självförtoende av att folk "villa ha en" :)
  SV: Haha, hopplösa jävla killar alltså!!

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja jag vet inte alls hur jag ska få till headern på plats. Hur jag en har försökt så får jag till det. Ja det kändes skönt att jag kan få jobba en hel vecka. Men måste se så allt går bra med extrajobbet här i Karlstad.

  Ja jag tror att jag har fått magsjuka.
  Kändes iallafall så inatt. Nu mår jag mest illa och har ont i huvudet. Får se hur det blir inatt...

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att du får jobbet! Det är ju ändå något att göra tills vidare och ger erfarenhet även om du kanske inte vill syssla med det hela livet. :)

  sv: Tack för din kommentar. <3 Jag tycker det är sjukt att man klankar ner på varandras val, speciellt när det är något så viktigt som ens barn. Jag säger inte att jag aldrig kommer vilja ha ett men jag känner just nu att jag inte vill ha barn. Men jag kan mycket väl förstå att du längtar efter barn, men du är förståndig nog att vänta tills du kan ge barnet det bästa. :)

  Haha, ja visst är det lite knasigt att engelsmännen är så rädda för snö. xD Här får man masa sig iväg hur vädret än ser ut. :P Jo, visst är det så att det är som kallast när himlen är klar. :) Och alltid runt fullmåne! Det var visst fullmåne idag så nu kommer det nog bli varmare igen. :) Hoppas jag...

  SvaraRadera
 6. Kan nog vara lite kul ett tag, resesäljare... =)
  Lite godis är man absolut värd ibland! Njuuut!

  SvaraRadera