tisdag 7 februari 2012

Snabba takter!

Snacka om att här vänder allt fort! :D
Förts och främst måste jag berätta att jag aldrig varit långsint. Jag glömmer fort varför jag är på dåligt humör. Men igår var en typisk dålig dag (plus PMS på det..) och det dök upp saker hela dagen som gjorde mig på dåligt humör. Så det var helt enkelt en typisk deppdag.. Jag brukar ha en till två sådana dagar i månaden. Ni som gissar att det är ungefär samma tid varje månad gissar rätt!

Men som ni kanske läste igår så sökte jag endel jobb. Bla jobb jag egentligen inte vill ha alls, men lönen var bra. Och nu ska jag faktiskt iväg på jobbintervju! Så nu måste jag skynda mig! Berättar mer när jag kommer hem!! :D

5 kommentarer:

  1. Sv: Ja visst är det skillnad! :) Ja jag har en header som jag skulle vilja använda. Men får den inte på plats. Ändå om jag kollar vad det står på den sidan du skrev. Så får jag inte dit den =/

    SvaraRadera
  2. Pratade med Helena. Jannes syster om tavlorna :) Hon sa att det var bara att höra av sig till henne. Så skulle hon allt kunna måla något :) Här är hennes mejl adress helenakristola@yahoo.se så får du höra med henne :)

    SvaraRadera
  3. Det är iaf en inkomst... håller en tumme!! Det är dessutom lättare att få jobb om man har jobb... knas, men så är det... =)

    SvaraRadera