onsdag 22 februari 2012

Dagen idag

Idag har jag varit så otrolgit trött så jag har inte orkat blogga nått alls.
Men jag tänkte att jag iallafall kan slänga iväg nått inlägg innan jag ska sova.
Ove var supergosig i morse!
Idag var jag i stallet redan kl 8 för att göra iordning Ove inför en ridtur tillsammans med en annan tjej som också är medryttare i stallet. Hon hade frilufsdag i skolan och skulle ut och rida och då hakade jag på!
Det var jättetrevligt och vi var ute i tre timmar. Ove var ganska stressad först, så han blev rejält svettig trots att vi i stort sett bara skrittade. Men mot slutet av turen sökte han sig neråt och gick riktigt fint!
En annan bra sak idag var att jag lärde mig två nya ridvägar ner till ridklubben och alla bra ridvägar från stallet. När jag har tänkt rida ner till klubben förut har jag bara ridit på vägen för jag visste inte att det fanns en ridväg. Men nu vet jag! Och den verkar vara jättehärlig på sommaren, för en av vägarna går bevid en stor äng (som jag SKA galoppera över i sommar! Fy vad härligt det ska bli!!)
Jag kan säga en sak om ridturen idag, min rumpa är inte gjord för engelska sadlar! Haha!! Jag kunde knappt gå efter ridturen. Visserligen har jag knappt några ridmuskler kvar, så det blir väl bättre när jag ridit mer, men jag får så otroligt ont i fötterna av stigbyglarna och det har jag aldrig fått i en wessternsadel.
Vilken tur att jag inte har sålt min sadel som jag hade på min lilla Molly. Den sadeln passar mig perfekt och är vid så den är lätt att passa in på andra hästar. Frågade Oves ägare om jag fick testa den på honom i morgon och det fick jag!!
Jag har visserligen inga av mina paddar här nu, men världens bästa svärmor hade kvar en av sina från när hon hade häst så jag får låna den. Visst har jag världens bästa svärmor?! Hon har verkligen allt!

Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Lyssnade på en ny cd-bok som jag lånat av svärföräldrarna. Fyrmästarens dotter heter den. Den är toppen! Rekomenderar den verkligen. En lagom spännande deckare som är perfekt att sitta och slölyssna på. Tyvärr somnade jag på sista skivan så jag fick lyssna om den. Det är inte lätt att vara trött!! :)


Sixten, en av stallkatterna


 Jag och svärmor tog också en härlig fika med semla och te. Bjöd på ett av teerna jag fick av min älskling på alla hjärtans dag, Blåbär och vanilj, supergott!!
Oves stackars ägare är förresten fortfarande sjuk, det är därför jag kan rida i morgon med. Annars har jag ju bara måndag, onsdag och fredag, men denna vecka har jag haft tisdag och nu torsdag eftersom hon varit sjuk. Men jag klagar inte! HAHA! Tycker synd om henne som måste ligga hemma och vara sjuk, men jag är samtidigt jättenöjd själv eftersom jag får fler dagar med Ove.
Puss puss

6 kommentarer:

  1. Ååå vad söt den sista bilden var :))
    SV: Kolla på lets deal, dem har billiga frisörerbjudanden ibland :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Nu har jag 2 tävlingar på min blogg som jag tror du inte vill missa ;

    http://bellaml.blogg.se/2012/february/tavling-1.html#comment - tävling om örhängen och lösögonfransar ifrån rapunzelofsweden.se

    http://bellaml.blogg.se/2012/february/tavling-brvinn-valfritt-iphone-skal.html#comment - tävling om iphoneskal i samarbete med iphoneskal.nu

    Hoppas du vill vara med & tävla! =)
    kram

    SvaraRadera
  3. Håller med du har världens bästa svärmor <3 finns ingen bättre än Agnetha <3 krama henne från mig och familjen <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Världens snällaste och har alltid allt man kan tänkas behöva!!
      Det ska jag!! :D <3

      Radera
  4. Det är ju snart mars=)) Jätteskönt med ständning... jag njuter;)

    SvaraRadera