fredag 24 februari 2012

Wiiiiiiiiiii

Nu ska jag spela wii  för första gången i mitt liv! Sa bli superskojjigt!!

2 kommentarer:

 1. Hihi, hoppas det är kul med Wii. :D

  sv: Det låter ju jättebra. Hyran är ju jättebra speciellt när allt ingår. Och motorvärmare är ju verkligen ett stort plus i kanten. :D

  Problemet med att tona mitt tunna blonda hår svart är att svart färg ändå kan fastna och göra håret typ grått. xD Men jag ska testa i photoshop och prova peruker och sånt. Och innan jag ska färga det ska jag komma på en bra frisyr att klippa först. xD Jo, svarta peruker brukar vara otroligt svarta så man får prova lite men inte ta det så jätteallvarligt. :)

  Usch, stackarn. Låter ju verkligen som att han åkt på influensan men jag håller tummarna för att inte blir så sjuk ändå.

  Jonne läser ju om KBT i sin utbildning och det låter jättebra. Jag håller på att läsa en av Jonnes böcker han använder i kursen som heter "Att växa som vuxen" av Anders Engqvist. Den drar upp mycket tänkvärda saker så om du hittar den så försök låna den. :)

  Blåklockor är inte jättesvåra att måla. Tror jag vet vilken tavla du menar faktiskt så jag kan skissa lite på det också. :)

  Tror att "snobbryttare" inte tycker om travare bara för att de vet att de egentligen inte klarar av dem. :) Men något jag också anmärkt på det är att vissa tävlingsryttare behandlar sina hästar som om de vore gjorda av porslin. Så fort det regnar ska det på termotäcken och det ska användas en massa högteknologiska prylar som solarium och daltas med hästarna. För fasen, förr fick hästarna gå ute dygnet runt, året runt utan täcken och hitta sin mat själva och de hästarna var jättesunda och friska. Nu blir hästarna sjuka oftare bara för att ryttare inte låter dem leva naturligt. :/ Till och med kallblod behandlas som om de vore fullblod som inte tål något. Galet!

  SvaraRadera
 2. Hej!Tänkte höra om du ville vara söt och rösta på mig i miss world sweden? :)

  Här är länken: http://www.missworldsweden.se/kval2012/rose_marie_wedin

  Sen klickar du på GILLA där mitt bidrag är :)Om du gör det är du världens goaste! <3Du får gärna länka det i ett inlägg också om du vill :) Så jag får mer som röstar <3

  SvaraRadera