torsdag 2 februari 2012

Man tager vad man haver..

Nu har jag varit duktig igen och tränat. Så nu känns det som jag inte kommer kunna resa mig igen. Både mage, armar och ben värker! Måste lära mig bli bättre på att stretcha! 
Körde lite olika pass från youtube av en tjej som heter Tiffany Roth.
Hon har 4 olika video som jag brukar träna med.  På sin youtubekanal har hon minst 30 videos till, både yoga och aerobics och en massa annat. Och de flesta är 10 min pass. Perfekt för mig. Det blir lättare då, när man kör 10 min och sen upprepar det istället för att ta 20-30 min direkt.
Hon brukar säga efter varje video att man ska upprepa varje rutin 3 gånger efter varandra för att få resultat snabbt. Men eftersom jag har 4 olika videos jag gillar så kör jag dom bara 2 gånger vardera.
Mycket effektiva och roliga övningar som verkligen tränar hela kroppen!
Här kommer mina favoritvideos:
På den sista ska man ju ha hantlar, något jag inte äger. Men då får man ta vad man har. Här är mina fina "hantlar":

Tur att lillbrorsan åkte skateboard förr. 
Funkar toppen, ska väl ha lite tyngre sen, men just nu är de rätt bra viktmässigt, för det var ett väldigt drygt pass!


Medan jag hämtade adresserna till dessa videos hittade jag även 4 videos till som jag tyckte lät riktigt kul Men jag ska testa dom innan jag bloggar om dom tänkte jag.
Men med 8 videos så tror jag inte att jag kommer köra någon upprepning ialla fall! Då svimmar jag nog! Haha!

3 kommentarer:

 1. Hahaha, vilken smart idé att ha truckar som hantlar! :D Det är ju jättebra ju! :D

  svar: Jag mår fantastiskt bra nu! Det enda som krävdes var ett bad och 3 chokladbollar! XD Men nej den molande huvudvärken är den värsta. Jag tar aldrig värktabletter i vanliga fall heller men just den molande är så irriterande. Haha, mammor vet vad som gäller för att man ska må bättre. :) Socker och fett!

  Haha, jo man tycker de borde förstå. Samtidigt har jag inget emot att han pratar med mig, men jag hör ju bara honom, han hör ju inte mig. Jag hoppade fram till slut och pratade så slapp han använda högtalarna. :P

  Låter som han var mest seg. :P Maten borde ju ha blivit kall på 1 ½ timme! Men men, folk får ju äta som de vill. :)

  Vilket dumt system. Om de märker att en person verkligen vill arbeta, även om det är arbetsträning så borde de ju inte ge mer för att man ska sitta hemma. Då borde man få lite mer för att man arbetstränar istället.

  Ja, Jonne får lite mer än 8000 nu när han pluggar, men det är ju med lån så man får tänka på att det ska betalas tillbaka sen. Men kan man plugga och få ett bra jobb sen så är det värt det. :) Kolla KY-utbildningar annars. Det är svårt att veta vad man vill bli. Jag har fortfarande ingen aning. :D Jag vet att jag så småningom vill ha någon verksamhet med hästar, men det tror jag får bli fritid. :) Men fundera på det och försök hitta någon utbildning som passar. :) Låt iallafall inte arbetsförmedlingen övertala dig att ta en kurs eller utbildning du inte vill. De försöker övertala mig att plugga till svetsare och CNC-operatör och jag säger blankt nej! Ska jag lägga tid och energi på en utbilding ska det ju vara något jag verkligen vill syssla med.

  SvaraRadera
 2. Ja jag kan prata med henne, men lovar inget. Då jag vet inte om hon har tänkt att måla så mycket mer nu :) Ja jag är med på den sidan, så jag samlar redan poäng :)

  SvaraRadera
 3. Haha, synd att jag gav bort min skateboard då. Jag använder mig av vattenfyllda ½-litersflaskor nu när jag ska försöka träna tillbaka muskulaturen i armarna. Men kanske kan hitta något på vinden. :)

  Mammor vet mycket, men inte allt. :) Och tur är väl det! :D

  Arbetsförmedlingen ska ju jobba för att få folk att vilja arbeta så varför de gör det lättare och mer lönt att sitta hemma och glo kan man ju fundera på. De enda som vinner på det är latmaskar som inte har någon ambition att börja jobba alls.

  Det är helt klart värt att ta lån fast kolla bara upp att du kan försöka få avbetalningen per månad sen. Jag betalar per kvartal nu och det är 1700 kr som ska betalas var tredje månad. :/ Det är helt klart värt att kolla upp vad som behövs. Busschaufför har jag hört min mamma tjata om. ;)

  Det är absolut smidigare med häst i eget stall. Hade jag fortfarande jobbat på ridskolan och bott som jag gjorde i Gislaved hade det varit lugnt, men nu har jag varken råd med häst eller något stall som ligger tillräckligt nära. Man har ju inte lika mycket att säga till om när man hyr boxplats. Det är bättre att vänta med häst tills man verkligen har råd att ta hand om den på bästa sätt. :)

  Det låter jättebra att rida på ridskola. Man dammar av sina kunskaper och får dessutom hjälp med små fel man kan lägga sig till med. Och så får man rida många olika hästar. Nej, western är ju inget som ridskolor brukar lära ut tyvärr. Tycker det är dumt, för man borde få prova på allt tycker jag.

  SvaraRadera