onsdag 1 februari 2012

På bussen.

Sitter på bussen påväg hem till mamma. Försöker spela på mobilen men det skakar så mycket så jag missar knapparna. Det tar typ en evighet bara att skriva detta inlägg.
Har lyckats glömma hörlurarna hos mamma så inte kan jag lyssna på musik heller. Roliga två timmar jag har framför mig...
Linjen har dessutom blivit ändrad sen sist jag åkte här (2007 tor jag!) så nu måste jag byta buss i Älvdalen. Hur ska detta gå?
Blev förvånad att jag faktiskt har 3G mitt ute i skogen. Så bara jag kan skriva så ska jag iallafall fall kunna blogga lite. Det är ju tur.

Nej nu ska jag skumpa vidare!

1 kommentar:

  1. Låter lagom kul. :( Det är aldrig kul att åka buss, speciellt inte i 2 timmar! Men hälsa mor din när du kommit fram. :)

    svar: Ja visst är vissa personer för korkade för sitt eget bästa! Jag har inte hört något mer från kvinnan så vi får se om hon tänker komma med fler dumma påhitt. :)

    Ja, jag blev överförtjust i utmaningarna. 50 veckor som jag ska måla naglarna efter en lista. :D Haha. Men man ska ju bara inspireras så man får ju måla naglarna hur man vill. :) Ja det är synd att nagellacken torkat. Det är ju tyvärr inte mycket att göra åt. :/

    Kramar

    SvaraRadera