onsdag 1 februari 2012

Mascara recension

Tänkte att jag kunde passa på att skriva en liten recension på mascaran jag fick med senaste nummret av Solo.
Jag skulle ju testa den för några dagar sen men jag lyckades såklart tappa bort dem! Vet inte vad det är med deras mascaror, tror de har ben eller nått. I somras fick jag en liknande från samma tidning, fast den var leopardfärgad. Den var jättebra, men jag tappade bort den inom en vecka efter jag hade fått den och den är fortfarande försvunnen!
Trodde aldrig jag skulle få se denna igen heller, men jag hittade den i en påse kläder när jag höll på att packa inför bussresan! Snacka om jag blev glad!

Det första jag vill säga om mascaran är att jag älskar färgen på flaskan! Den är gul och alltså väldigt lätt att hitta i min överfulla sminkväska!
En annan sak jag gillar är att den har en stor borste och var väldigt lätt att applicera på övre fransraden och det blev inga spindelbensfransar som klumpar ihop sig som min senaste mascara.
Färgen var svart och täckte bra tycker jag.
Jag vet inte än hur bra den sitter när det snöar, men den känns som den sitter där den sitter iallafall.
Det enda jag har att klaga på var att underfransarna var svårmålade med dem stora borsten. Så för enklast applicering så kan man använda en annan mascara eller bara en annan borste där.

Överlag så var det en riktigt bra mascara!

1 kommentar:

  1. FRÅGESTUND I BLOGGEN!
    Jag svarar på EXAKT ALLA frågor & samtidigt som du ställer en fråga så passar du även på att skaffa dig en länkning!
    http://martinaolsson.myshowroom.se/12531/fragestund-4/

    SvaraRadera