onsdag 29 februari 2012

Plattare mage supersnabbt!

Okej, jag har precis upptäck hur du kan få en plattare mage på bara några sekunder. Det är sant! Titta bara!

Före
Efter

Såhär gör du:
Steg 1: Dra in magen 
Steg 2: Håll den indragen....

Hahaha enkelt men effektivt!!!

6 kommentarer:

 1. Sv: Lila kommer att vara en av färgerna :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, fan vad smart du är alltså.. ;)
  SV: Ja, lite halvtråkigt med bilen men samtidigt lite roligt ändå. Tragikomiskt! Jag har ju en ny bil så det känns inte så farligt. :)

  SvaraRadera
 3. Svar: Åh ja älska SATC :) Boxen är bäst, då kan man titta när man känner för det! :D

  SvaraRadera
 4. Hahaha :D Klockrent!! :D

  sv: Tack så mycket. :) Ja jag älskar att använda sprickande nagellack. Det går så snabbt och blir ändå jättesnyggt! :) Ja, det var nog bra med tutorial ändå. Det visar ju att det inte behöver vara svårt eller kräver speciellt mycket för att få snygga naglar. Jag håller fortfarande på att författa ett inlägg med lättare nailart också som vi pratade om innan men vill samla in fler designer först. :)

  Ja, om du ska se War Horse så ladda upp med näsdukar och tröstmat!

  Jag tycker verkligen du ska testa tacolasagnen och överraska svärmor med. Köttfärsen blir så krämig och god och det är inte för starkt om inte man väljer att göra det starkt. :D

  Det värsta med hästsaker är att de har en tendens att försvinna i alla lådor och man vet aldrig om man lämnat det i något stall eller lånat ut det eller vad man nu gjort. Ännu tråkigare när folk lånar saker och slarvar bort dem.

  Haha ja kommer jag och hälsar på så måste vi till Dollarstore. Billigare än i Ullared ju! :D

  Depend är kanonbra! Som sagt, man hinner ändå inte använda allt och jag tycker om kvalitén på deras nagellack. Vissa färger är ju bättre än andra men så är det alltid i alla märken. :)

  7 täcken?!?! Herregud det är ju för fasen djurplågeri! Även om en häst är klippt så ska de knappast behöva mer än 2 täcken. :/ Det enda som händer om man har för mycket täcken är att pälsväxten hämmas men det kan förstöra pälsen också. Djurskyddet idag är vedervärdigt. Man måste bygga vindskydd även om det finns naturligt (typ skog eller ) och även om hästarna aldrig använder det. :/

  SvaraRadera
 5. haha ja det där är lätt bästa sättet!! :D

  SvaraRadera