tisdag 14 februari 2012

Världens underbaraste!

Har jag världens underbaraste kille eller vad?!!
Han kom hem och överraskade mig med presenter, visar bilder sen, och nu står han och lagar mat! Det blir hans supergoda omelett!
Jag älskar dig min drömprins!

1 kommentar:

 1. Vad snällt av honom att ge dig presenter och laga mat! :D Och grattis på 1 års-dagen! :)

  sv: Ja visst är galenpanna roligt. :) Man kan ju göra ett själv om man skriver namn och platser på postit-lappar som man sätter i pannan. :) Fast bättre med ett riktigt kanske. :)

  Ja, jag tyckte också Ove påminde en del om Molly. Postlådor är ju farliga! För att inte tala om diken!

  Jo, det är många som har fördomar om westernridning också. Jag förstår inte hur man kan tycka att det är en dålig sak att ha bra kontakt med sin häst oavsett om man rider engelskt, western eller barock?? Men det finns alltid snobbar i hästvärlden som inte kan förstå varför man gör något lite "annorlunda".

  Det tråkiga är ju att ridskolor alltid har en tajt budget, men det går ju hitta jättefina hästar. Ridskolan jag jobbade på lånade ju hästar och tyckte de om dem tillräckligt så hade vi möte och diskuterade om hästarna skulle köpas eller inte. Konstigt nog vägrade de köpa ponnyn Minnie. En B-ponny som såg ut som ett får, trots att hon var världens snällaste. :/

  Jag får se vad jag hittar med inlägget. :) Det finns så många saker som är lätta att göra, det gäller bara att komma på dem. :P Ska planera lite och göra lite research. :)

  låter som en underbar lägenhet så jag hoppas verkligen ni får den. :) Att plugga låter som en bra idé. Då får ni ju pengarna och en bättre grund för att hitta jobb. CSN har lån på högskolenivå också. Jag vet inte hur mycket som skiljer sig från gymnasienivån men det är nog ungefär samma.

  Ja min helg var ganska bra även om jag mest var sjuksköterska, men det var mysigt ändå. :)

  SvaraRadera