torsdag 8 mars 2012

Underbarast i hela universum!!!

Alltså, har jag universums underbaraste kille eller?? Som en lite kvinnodags present så fick jag beställa alla sims spelen från CDON!! Valde bara expansionerna, det hade blivit så dyrt om jag hade beställt "sak-paketen". Dessutom laddar jag alltid ner frisyrer, möbler mm. från the SimsResource eller Mod The Sims så jag har inte så stor användning av sak-paketen. Men Åååååååå vad jag är lycklig! Snart kan jag sitta och göra djur och allt annat kul på sims!! Längtar!!!!!
En anledning till att vi har råd till allt detta beror på att CDON har jätterea på sims spel!! Så klicka HÄR och beställ lite ni också!!

4 kommentarer:

 1. Sv: Tack så mycket!
  vad gör du? :)

  SvaraRadera
 2. Aaaw vad gulligt av honom!! :D Inte många som ens tänker på den här dagen annars. :) Ska hälsa Jonnes syster att det är rea. Hon är galen i Sims och har gjort en Tinker i sitt spel. :D

  sv: Ja, så tråkigt att vintern alltid ska dra ut så där! Här har snön slaskat hela dagen och nu fryser det till is. Var lite lagom kul att gå hem från busshållplatsen. xD Haha, ja mormor var verkligen klok på alla sätt och vis. Jag menar vart skulle vi vara om vi aldrig hört "Gustav Vasa sket i trasa" :D Haha, ja det har du helt rätt i! En själslig spa-dag är ju nästan bättre. :)

  Det är kul att pyssla ibland. Jag kan få värsta suget efter att sitta och pyssla, men har inte alls mycket grejer hemma. Jag har ett rör med rosa pärlor, 6-7 lila nitar och typ ett sidenband och det blir inte mycket av det! :P Har hon någon blogg där hon lägger ut sitt pyssel?

  Du får testa att göra den nageldesignen när falukuriren kommer ut! :D

  Tack så mycket!! :D Känns jättebra med svart hår faktiskt. Jag trivdes i det när jag hade svart lugg men nu känns det också jättebra. :)

  Det låter nästan som att du är känslig för tryckförändringar då. Det tråkiga är att man typ inte kan göra något åt det. :(

  Det låter jättebra med en KY-utbildning. Då kan han dessutom satsa på något som han kommer tycka är roligt. Arbetsförmedlingen berättade för mig att CNC-operatör och svetsare är de vanligaste och det finns alltid gott om jobb inom de områdena. :)

  Men fy vad tråkigt att det har blivit så. Jag har alltid älskat att vara i näset och när jag och Filip var ihop funderade vi på att flytta dit faktiskt. Han blev också förtjust i näset när vi lånade Alves stuga. Men någon måste ju snart säga något, annars kan det ju hända något riktigt hemskt! Hur gamla är de här ungarna?

  Många sällskapshundar fryser för att de har för tunn päls för den lilla kroppen. Chihuahuan är ju värst för den är ju avlad för varmt mexikanskt klimat, inte svenskt som är kallt på sommaren med. Hahaha, kotäcken hade varit något! xD Haha på tal om det så var det en artikel i lokaltidningen om en tjej här från trakterna som går naturbruksgymnasium i Tenhult. Hon och två klasskompisar gjorde sitt projektarbete att de skulle rida in en ko! Och de lyckades!!! De rider alltså omkring på en ko! Jag måste spara tidningen så du får se! :D

  Det jag tycker nästan är mest sjukt med djurskyddet idag är att det inte finns någon form av kontroll på vem som köper djuret. En person som köper en häst behöver inte kunna rida eller ens veta något om sjukdomar hos hästen, för enligt lag räcker det med att hästen hålls på rätt sätt och att man ringer veterinären. Det finns ingen lag om att man måste rykta hästen, bara att man ska verka (och eventuellt sko) hovarna. Jag tycker man ska införa att folk som vill skaffa häst, hund eller lantbruksdjur måste ta någon form av "körkort" för att få köpa djur. Då vet man att de kan grunderna till att ta hand om det. Det är i allafall ett litet steg och det skulle nog sålla bort många som skaffar djur av fel anledningar.

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du var med och tävlade i Agata Legwear-tävlingen! Vinnaren är publicerad och en ny tävling finns uppe :D Hoppas du vill vara med igen!
  http://adaras.se/2012/march/tavling-vinn-valfri-produkt-fran-whiteaway-.html#comment
  Kram

  SvaraRadera