måndag 26 mars 2012

Vi väntar tillökning!

Vi ska få tillökning snart! I april. Det är en liten blond kille som brukar kallas YumYum. Men egentligen heter han Zipolino's Piper At t'Gates Of Dawn, men det är lite långt att ropa. Haha.


Han är en Chinese Crested Powder Puff. Just nu 13 veckor, men eftersom vi inte flyttat in i lägneheten får han bo kvar hos sin uppfödare ( min underbara svärsyster!!) tills vi flyttat in. Då slipper Sumo vara ensam om dagarna nu när jag har börjat plugga.
Har kanske glömt berätta det, men jag har fått börja plugga matte, började i fredags. Det är bara matten som fattas för högskolelinjen jag vill in på till hösten. Men jag vet inte om jag kanske har för låga poäng ändå, men man kan ju alltid hoppas att det går bra ändå.
Jag och älsklingen ska dessutom börja på nått projekt som kallas Unga till Arbete, så verkar jättebra! Det är en massa föreläsningar och sånt om hur man får jobb och annat som är bra att veta när man ska ut i arbetslivet, typ varför man ska vara med i facket osv. Men eftersom jag ska läsa in hela Matte B innan sommaren så måste jag försöka få lite ledig tid att plugga på, plus att kunna gå flera dagar på skolan så jag kan få hjälp. Då kan jag dessutom hålla lite koll på vovvarna. Dessutom tror jag inte att jag skulle palla att sitta och lyssna på föreläsningar mellan nio och tre varje dag, oavsett hur intressant det än är. Tur att älsklingen kan lyssna åt mig! :)
Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite. Är sjuk trött.

Ha det bäst!!!

4 kommentarer:

 1. Nä men vilken underbar liten sötnos!!! Vad kul att du ska skaffa hund igen!! :D När ska ni flytta in i nya lägenheten?

  Vad kul att du börjat plugga upp matten också. Pluggar du på distans? Låter bra med ett projekt också. Låter som en bra idé för jag fick veta i fredags när jag var på arbetsförmedlingen att regeringen bestämt att inga mer pengar ska läggas till praktikplatser åt folk. :/ Så bäst att man försöker hitta något annat att syssla med. :P

  sv: Ja, det var verkligen en superhelg!! Huvudvärken var ju bara konstig egentligen. Hade varit värre om jag haft en sån där obehaglig huvudvärk som molade hela dagen. Jo, det är tråkigt när man får reda på sanningen om folk men ja, nu behöver jag inte lägga ner någon energi på den människan alls. :D

  Jag vet faktiskt inte om Solitude kommer spela i Dalarna snart. Det vet de nog inte själva! xD Det är ju skivbolaget som har hand om allt sånt nu. De ska spela på en "festival" som heter Skogsröjet i augusti med bland annat Alice Cooper. :D Den festivalen är någonstans norr om Norrköping... vet inte om det är för långt att åka??

  Jag gillade Tintin faktiskt. Har aldrig läst Tintin så men den var kanonanimerad och verkligen inte barnslig. Eller jo, om man har lite "barnslig" skadeglädje så kommer man tycka om den. :D Jag rekommenderar alla 3 filmerna. :)

  Hoppas du själv har haft en underbar helg och att det går bra med pluggandet. :)

  SvaraRadera
 2. Vilken söt en, hihi skulle aldrig komma ihåg det hela namnet... Eller kanske efter ett tag men ändå skönt att ha ett smeknamn man kan kalla han för.
  Jag älskar hundar!
  Kraam, fin blogg <3

  SvaraRadera
 3. Något tips på vad jag ska ha mer i bloggen?
  Skriv gärna en kommentar och help me! :)

  SvaraRadera
 4. Men ååh vilken söt liten vovve!

  SvaraRadera