tisdag 3 april 2012

Dagens låt

Dagens, eller rättare, nattens låt får bli Don´t stop mer Electric Touch. Har inte hört dom förens YouTube tipsade o dom, men de är riktigt riktigt bra! Älskar sångarens lite hesa röst. De har lite Melody Club över sig i melodin. Väldigt mysig och glad låt. Perfekt om man ska städa eller träna mm!!

8 kommentarer:

 1. Hej Anki!

  Din fråga till Kenza har blivit besvarad!
  Länk:
  http://kenzafaq.blogg.se/2012/february/dresses.html

  Ha det bra! =)

  SvaraRadera
 2. Hej!!
  Vad ha du för kamera, berätta gärna om din kamera i en kommentar i mitt senaste inlägg, det skulle vara roligt att veta :D
  Åh vad häftigt i videon med lysrören när det gått 12 sekunder! Coolt band de var också.
  SV: Ja gör det, jättebra film! <3 Åh tack, dsm!
  Kraam <3

  SvaraRadera
 3. Har ni flyttat nu??
  Glad Påsk! =)

  SvaraRadera
 4. sv: Haha tack så mycket! :D Det var mycket lättare än jag trodde med de naglarna. :)

  Usch ja, jag är fortfarande ganska dålig. Jag har fått en gigantisk förkylning och troligtvis är det bihålorna som spökar också. Men jag försöker ta det lugnt så blir jag nog frisk snart. :)

  Ja, det ska bli skönt att komma iväg, även om det finns roligare platser än Forshaga. Haha, hade varit jättekul att åka över Rättvik men det är en väldigt stor omväg. xD

  Vad härligt att ha två hundar till och med. :D Det är verkligen tomt utan djur. :) Men du ska väl fortsätta rida Ove också?

  Haha, låter som att människan är lite förvirrad. Men ja, jag hade gärna velat skriva på kontraktet innan jag flyttade in också. Och det låter så typiskt att företag som boxer ska strula. Jonnes syster Jenny flyttade ju ut till landet i september förra året och hon beställde internet nästan direkt. Hon har fortfarande inte fått något... :/ Men hur man kan få så fel på adresserna förstår jag inte. Haha, men de måste väl ha fått adressen och inte bara hans namn? I det här fallet är det ju de som gjort fel så de får ju stå för det tycker man.

  Hmmm, men får du ingen ersättning alls bara för att du pluggar? Du borde ju fortfarande kunna få från soc eftersom det inte är heltidsstudier det gäller och eftersom du inte har någon annan inkomst... Jag fattar inte varför de hela tiden tjatar på oss arbetslösa om att vi ska studera men sen gör de det så svårt för oss så att man inte vill det... Jo, jag håller med om att regeringen verkar göra allt för att INTE lösa ungdomsarbetslösheten. Jag vet inte om detta gäller över hela Sverige men här nere i Gnosjö-Värnamo har politikerna sagt nej till praktik. Det är för många som har praktikplatser nu. Men då får ju politikerna hitta en annan lösning då!

  Haha, ja jag hoppas att Solitude snart kommer få lite större spelningar eftersom de fått bra recensioner på sitt album. :)

  Hoppas att du också haft det bra och får en underbar påsk!

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Nu är tävlingen avslutad som du var med och tävlade om att vinna en valfri vara
  från uffessakerochting.se , och vinnaren kan du se på samma inlägg ( där tävlingen var )

  Jätte kul att du var med, om du inte vann så finns fet flera tävlingar på bloggen.
  Va gärna med på dem också.

  GLAD PÅSK! Allt bra?

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket! :D Var en lite udda design men den var rolig att göra. :)

  Hur går det med flytten och allt pluggande?

  SvaraRadera
 7. hoppas att du har en toppen dag sötis :D

  SvaraRadera