onsdag 1 februari 2012

Tröstbloggar

JAG HAR SUPERTRÅKIGT!!!!!!!!!!!
Det enda jag kan göra är art tröstblogga.
När jag bytte buss i Älvdalen var det bara jag och en till på bussen. Den personen gick av i Evertsberg. Inte för att det gjorde så stor skillnad, brukar inte prata med främlingar på bussen. Men nu känns det extra ensamt och tråkigt. Finns inte ens några man kan tjuvlyssna på. Haha. Tänk på det nästa gång ni åker buss, uttråkade resenärer tjuvlyssnar! Iallafall om de heter Anki! Hahaha!
Busschaffören (som känner igen mig eftersom det är mammas kollega, men jag har ingen aning om vad han heter) försökte lura mig med att min biljett inte gäller på onsdagar. Blev nästan panikslagen tills han sa att det skulle kosta 400 kr extra. Då förstod jag att han skämtade!
Jag tror inte det finns nån som är så lättlurad som mig! Jag går på allt! Mamma lurade mig nästan till att stoppa kalaspuffar mellan tårna förra året på första april! Som tur var hade jag inga kalaspuffar hemma, men jag var påväg att gå och handla när jag kom på vilket datum det var. Jag hade fått ett sår mellan tårna och mamma sa att kalaspuffar var det bästa man kunde ha mellan tårna då. Hahahaha!
Älsklingen min brukar ha kul åt mig också. Ett av hans första skämt med mig var lura mig att han inte hade någon blodgrupp. Och jag gick på det med! Men bara för någon minut.
Så som sagt. Jag är den mest lättlurade personen i hela universum!

Fick iallafall veta att jag inte behöver åka buss ända till hundfjället. Min bror ska hälsa på pappa (som bor på ett jättefint äldreboende i Transtrand) och då kunde han hämta mig i Sälen så kunde jag passa på att hälsa på pappa jag med!

Nej nu börjar jag må illa. Ska ringa älskligen och titta lite på vägen så jag inte blir åksjuk. Kan ni gissa vad min mobil vill stava åksjuk till? Älskog! Hahaha! Och hahaha är jahaja enlig den. Iphone är roligt ibland! XD

8 kommentarer:

 1. haha iPhone är bäst ;)

  KRAM
  www.lifebyewe.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Jag heter Jasmine och ska snart starta eget. Jag håller just nu på med en marknadsundersökning som jag skulle vilja att du deltog i. Min fråga är om du skulle vara intresserad av att köpa trendiga och unika linnen och toppar för ett bra pris? Det är inget tvång att svara på min fråga. Som sagt, detta är bara en marknadsundersökning jag gör för att veta hur stort behovet är av min produkt. Är du intresserad och känner att du skulle vilja ha nyheter eller information om verksamheten och/eller produkterna får du gärna ge mig din e-postadress. Har du några frågor kan du alltid kontakta mig på min blogg: http://jasdrawings.blogg.se/ eller via e-post: jasdrawings@gmail.com

  Tack för din medverkan :)

  SvaraRadera
 3. come to my blog and follow me:
  www.aleksandres.blogspot.com :)

  SvaraRadera
 4. Hejsan! ville tipsa om mimmiiiss.blogg.se :)
  inte avslöja men hon fyller år den 22a februari så du får ine säga att jag berättat men tycker hon förtjänar en gratulation då :)
  Följt hennes blogg ett bra tag nu så tycker hon förtjänar detta :)
  Kram<3

  SvaraRadera
 5. Tack för ditt stöttande igår! Jag höll mig ifrån allt onyttigt trots hur jag mådde. Fy!

  Bra tips förresten!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Haha, det är jätteroligt att tjuvlyssna på folk på bussar, en del säger de allra galnaste saker. Sist jag åkte mellan Stockholm och Kalmar la jag min bok och svenska tysthet åt sidan och pratade med tanten bredvid. Det visade sig att hon hade jobbat som sjuksköterska i Burma och hade hur mycket intressant som helst att berätta. :-)

  SvaraRadera
 7. Hej!
  En liten påminnelse ang utmaningen du är med i hos mig. Du ska skicka in din viktminskning (ej hur mycket du väger, utan hur mycket du gått ner) i morgon.
  Till min mail: attoverleva@live.se
  En lista kommer upp under helgen med allas resultat.

  GLÖM INTE ANGE
  NAMN
  VIKTFÖRÄNDRING
  DIN BLOGGADRESS
  Kram

  SvaraRadera
 8. Fan vad kul om du hade stoppat kalaspuffar mellan tårna, hahahaha seriöst.. :D
  SV: Jag håller tummarna för att 50% funkar för dig då! :D

  Och vet du, det blev ett svettigt dressyrpass!!! Jag har SÅ ONT idag :(( Haha. Kunde inte sova inatt heller bara för att mina ben värkte så :o

  SvaraRadera